O mých zážitcích, zájmech, zkrátka o mě.

Naděje umírá poslední

23. 2. 2016 11:37
Rubrika: Ze života

Asi dva měsíce jsem se trápila s předěláváním seminárky. Už při jejím zpracovávání jsem moc nevěděla, jak dané téma pojmout. První verze tomu odpovídala. A tak jsem se chtě nechtě pustila do předělávání. S nadějí jsem přepracovanou verzi odevzdala. Přišla další rána. Ani po předělání nebyla práce dobrá. Pomalu se blížil den, kdy jsme měli odjíždět do Říma. Novou verzi jsem měla odevzdat do konce zkouškového období, ale zkouškové končilo zrovna v ten den, kdy jsme se z Říma vraceli. A tak jsem se bez chuti, bez síly, pustila do předělávání znovu.

Hlavou mi proletěl střelný povzdech k Pánu:"Pane, tak to už je poslední pokus, já už prostě nevím, jak to předělat a jestli ani tohle nebude aspoň na nejnižší možné hodnocení, které je potřeba, tak já už opravdu nevím, co mám dělat." Ano, kredity na postup jsem měla i tak, ale aspoň pro ten pocit... A tak jsem i tuto, už naštěstí poslední verzi odevzdala.

Vůbec jsem neměla pocit, že by to mohlo být aspoň na 60 bodů. A dneska jsem přišla ze školy, mrkla na mail a do systému, a ejhle... 60 bodů bylo na světě. Mé srdce jásalo. A tak, příští úterý, i když už není zkouškové, můžu dodatečně ke zkoušce. Jestli ji dám, budu to brát jako příjemný bonus.

Naděje umírá poslední a On mě celou dobu nesl a dával mi sílu, když já už ji dávno neměla.

https://www.youtube.com/watch?v=c-gkNkB5Ujo

Zobrazeno 1587×

Komentáře

Ivka-Iva-el

Super, vidíš. Hlavní je nevzdat se :-)

heiduška

Zuzi, ty mě vždycky tak povzbudíš...to je neuvěřitelné :)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio