O mých zážitcích, zájmech, zkrátka o mě.

Jak je ten svět malý aneb z virtuálna do reálna

6. 5. 2019 17:18
Rubrika: Nezařazené
Jak už se jedno setkání Létající Hospody uskutečnilo v Pardubicích, nějak nastal čas pro druhé, tentokrát v Olomouci. Ještě v pondělí jsem netušila, jestli pojedu či ne, protože o víkendu bylo akcí víc a nebylo jisté, jestli jedna z akcí, které jsem se taktéž chtěla zúčastnit bude v pátek nebo v sobotu. Nakonec se i nejistá akce uspořádala a já tak zjistila, že sraz LH v sobotu má pro mě tím pádem zelenou a já můžu jet. Jako už tolikrát na signálech, tak i tentokrát se mi podařil sehnat doprovod z vlaku a pak i zpátky na vlak docela rychle a to v podobě Slu-nicka a Deflegmatiquea, za což jim patří velký dík. Při nástupu do regiojetu tam trochu trvalo, než jsem našla své místo, kupodivu mi pomohla najít místo paní, která taktéž nastoupila v Ostravě a shodou náhod měla místo přímo vedle mě. A shodou náhod dokonce vystupovala také v Olomouci. Cestou jsme si povídaly, převážně o divadle. Měla divadlo vystudované teoreticky, tak bylo vidět, že ji baví a zajímá. Já si do divadla také ráda zajdu, takže to bylo dobré téma ke společné konverzaci. Moc dlouho to netrvalo a přijeli jsme do Olomouce. Paní mi pomohla vystoupit a hned si pro mě přišli Slu-nicko a Deflegmatique. Měli jsme poměrně dost času, tak jsme si ještě nedaleko restaurace povídali chvíli u laviček. Já a Deflegmatique jsme zjistili, že jsme studovali na stejné střední (když se nás sešlo víc, zjistila jsem, že z absolventů ostravského bi-gy to ještě není všechno, přidal se ještě Adalberto). Uteklo to a čas se nachýlil k jedenácté hodině, kdy se celé osazenstvo začalo scházet. Restaurace byla ve sklepě. Seděli jsme u dlouhého stolu na lavicích po obou stranách. Nebyl tam signál, ale nikomu to nevadilo. Povídalo se o všem možném. Když se nám dostal do ruky jídelní lístek, se smutkem jsme zjistili, že xka, která se nacházela v internetové verzi už zmizela. (Ale já si to xko zadarmo chtěla fakt dát, když už jsem ten prajzák. :D) Nakonec jsem si dala výborný salát s kuřecím masem. Po obědě pokračovalo nenucené povídání o všem možném i nemožném, až se čas přiblížil a já se musela zvedat a jít na vlak. Cestou zpátky jsem zase potkala milou spolucestující, která sice nebyla tak hovorná, ale když jsem něco potřebovala, pomohla, a při výstupu stewardku, která studovala v Brně a po mém sdělení, že já tam studuji, si zavzpomínala. Byl to příjemně strávený den v milé společnosti a jsem ráda, že jsem některé mohla vidět poprvé, jiné podruhé nebo dokonce poněkolikáté.
Zobrazeno 2268×

Komentáře

slu-nicko

Zuzčina hláška "já jehovistům otvírám s holí v ruce" nás naprosto odbourala :D

LidiLidi

Tak tato hláška mě minula. Nicméně mě zase ted odbourala Zuzcina poslední věta - že by zive setkání s Létající Hospodou Zuzce vrátilo zrak, to je necekane překvapení.

deFlegmatique

Mně se líbí Zuzčin obor. :-D

JiKu

Zuzankie se odvážně přihlásila do společenství Samozvanci. Tak jí držte palce.

RomanS

Budou se nehodní samozvanci ze Samozvanců vylučovat? Ideální by bylo, kdyby tím automaticky padali do Ztroskotanců.

deFlegmatique

Taktéž držím palce. Bohužel jsem slíbil @dtto že podržím Ztroskotance (https://www.signaly.cz/ztroskotanci) minimálně do buďto 1) jeho neslavného návratu, nebo
2) příchodu někoho dalšího

(popravdě ale netuším, co se děje, neboť psal, že jste jej vzali do Samozvanců, ale nenašel jsem jej tam (zběhl?))

deFlegmatique

Třeba náš správce uvízl v červí díře mezi Samozvanci a Ztroskotanci.

deFlegmatique

Ale snad by šlo naprogramovat, aby vyloučení ze Samozvanců (https://www.signaly.cz/samozvanci) rovnalo se zařazení do společenství Ztroskotanci (https://www.signaly.cz/ztroskotanci).

JiKu

ešme to prakticky, tedy v okamžiu kdy vyloučím někoho ze samozvaců.

@dtto je ve zvláštním postavení, jako majitel společenství ztroskotanci byl přijat do samozvanců.

slu-nicko

Proč není mezi členy Samozvanců vidět?

zuzankie

To Deflegmatique: Jaký obor? :O

JiKu

Proč není mezi členy Samozvanců vidět?

Kdo? Zuzankie vidět je a dtto asi opět zrušil (dočasně) svůj profil?

slu-nicko

@dtto.
Aha, asi...

deFlegmatique

Dtto má profil funkční

slu-nicko

Ale třeba chvíli neměl... při jeho zrušení se asi všechno vymaže?

deFlegmatique

Zuzi divadlo přece:-)

zuzankie

Ale to není můj obor, můj obor je soc. ped. Já jen tvrdím, že si ráda zajdu na představení, naposledy o Věře Čáslavské

Zobrazit 17 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio